U wordt bij deze uitgenodigd voor het bijwonen van de eerste competitiewedstrijd in 2024 want de 2e helft van het seizoen is weer begonenen.

Komende zaterdag, 27 januari, speelt het eerste thuis tegen Blauw Wit’34 uit Leeuwarden. Drachster Boys staat momenteel op plek 10, een plek die recht geeft op het spelen van een degradatiewedstrijd en dat wil je niet. Er moet dus wat gebeuren om bij de degradatie streep vandaan te komen. Zaterdag dus tegen Blauw Wit en pot tegen een voetballende ploeg en dat ligt ons wel. De weken daarop krijgen we zware tegenstanders namelijk ONS uit en d’ Olde Veste’54 thuis, de drie punten zijn dan komende zaterdag van harte welkom.


Aanvang wedstrijd 14.30. OSDB geopende vanaf 14.00 uur. Wedstrijd sponsor is autobedrijf v.d. Brug. Balsponsor is Meer Advies.

Kijk voor de stand hier op de ranglijst 1e klasse I. De afgelaste wedstrijd FC Burgum – Drachtster Boys van zaterdag jl. wordt op 17 februari ingehaald.

 

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.