Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van ons hebben laten horen.

We hopen in ieder geval dat u een mooie vakantie heeft gehad, waar u ook bent geweest, welke temperatuur u ook heeft met gemaakt, maar dat u in ieder geval gezond bent gebleven.

Wij hebben in ieder geval niet stil gezeten de afgelopen periode. De OSDB-ruimte heeft een opknap beurt gehad, nieuwe vloer en nieuwe kleuren op de wanden. Ook hebben we nagedacht hoe we meer reuring in de OSDB krijgen oftewel meer gezelligheid en drukte. In navolging van vele ander clubs hebben we besloten om de bestuurskamer te integreren in de OSDB-ruimte. Dat betekent dat op wedstrijddagen het bestuur van Drachtster Boys de tegenstander en het arbitrale trio, etc ontvangt in de OSDB-ruimte.

Hoe dat er uit gaat zien zult u op 23 september bij de eerste competitiewedstrijd tegen ONS thuis zelf kunnen zien en ervaren. Noteert u alvast deze dag in uw agenda, zodat we met elkaar de nieuwe opzet kunnen inwijden. Daarover later meer in een volgende nieuwsbrief.

Benieuwd naar de competitie indeling en de wedstrijden de komende periode.  Klik hier voor de competitie indeling klasse 1I en hier voor het wedstrijdprogramma seizoen 2023/2024

Komende zaterdag 2 september dus een bekerwedstrijd thuis tegen St Annaparochie, aanvang 14.30. Voor alle duidelijkheid de OSDB in nog niet geopend, de inrichting daarvan is nog niet afgerond.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.