Afgelopen zaterdag wist Drachster Boys van een 0-2 achterstand terug te komen en een punt uit het vuur te slepen.

De eerste helft legde de jonge ploeg van Omar fris en fruitig voetbal op de mat en creëerde het de nodige kansen, maar wist deze niet te verzilveren. PKC’83 hanteerde veel al de lange bal van achteruit en wist steeds de snelle aanvaller Handrit Hoxhaj relatief makkelijk te bereiken. Rechts achterin bleek Drachtster Boys enigszins kwetsbaar. Deze gevaarlijke counters werd uiteindelijk beloond met een doelpunt in de minuut. Nu werd het een mentale kwestie en de vraag was hoe daar op gereageerd zou worden door de jonge selectie.

In de tweede helft controleerde PKC’83 de wedstrijd en werd beloond met de 0-2 na circa 60 minuten. Het wachten was op de 0-3. Conditioneel ging bij de bezoekers echter langzaam het lampje uit en Drachtster Boys bleef er in geloven. Uit het niets werd in de 70ste minuut de aansluitingstreffer gemaakt met een kopbal.Twee minuten was het weer raak 2-2. En in de laatste seconden had Drachster Boys nog de beste kans om de 3 punten in de acht te slepen, echter het onnodig snoeiharde schot verdween aan de verkeerd kant van de paal.

Kortom leuk en fris voetbal van de jonge selectie, die mentaal weerbaar blijkt. Als dit team zich ontwikkelt dan krijgen we nog wat leuke wedstrijden te zien in het Drachtster Bos.

Zie hier het verslag Drachtster Boys - PKC'83

Klik hier voor een fotoimpressie metdan aan Willem de Vries van NID.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.