Jorritsma Bouw, ‘de bouw meester’.
In 2015 heeft Jorritsma Bouw B.V. haar 135-jarige jubileum mogen vieren. Onze ‘bouw meester’ en oprichter Johannes Jorritsma is het bedrijf in 1880 gestart in een grachtenpand in Bolsward. Hij was een man die zijn vak verstond en zeker ‘de bouw meester’ was. Een begrip waar wij als vijfde generatie trots op zijn en ook in 2016 willen uitdragen vanuit onze vestigingen in Bolsward, Almere en Groningen.

Daarnaast behoort Jorritsma Bouw tot de grootste aannemers van Noord-Nederland.
Binnen onze organisatie kunnen wij beschikken over de diensten van ons zusterbedrijf Stucbouw B.V. voor alle stucadoor werkzaamheden. Verder beschikken wij over een uitgebreide engineering know-how met ervaring in 3D/BIM, op zowel technisch/constructief als organisatorisch gebied en een eigen materieeldienst. Middels een ver doorgevoerde automatisering binnen de organisatie werken wij zeer concurrerend.
Onze totale organisatie telt inmiddels 250 medewerkers bij een omzet over 2015 van € 95 miljoen.

Samenwerking staat voorop
Een goed lopend bouwproces behoeft een goede fundering, de sleutel hierin is samenwerking.
Jorritsma Bouw bezit het VGO keurmerk en werkt volgens het Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) model voor alle vier disciplines t.w.:
- Gevels
- Daken
- Installaties
- Interieur

Vanuit het RGS-model beheerst Jorritsma Bouw onderstaande 7 fases;
- Initiatief
- Planontwikkeling
- Planuitwerking en optimalisering
- Opdrachtverstrekking en uitvoeringsvoorbereiding
- Projectuitvoering
- Oplevering
- Beheer
We kunnen met trots zeggen dat het aantal RGS-partners groeiende is en dat we hiermee nog beter in staat zijn de kwaliteit van het werk en de samenwerking te waarborgen.

Oog op de toekomst
Aangezien duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld, zullen wij vandaag moeten nadenken over de techniek van morgen, duurzaam doen wat technisch mogelijk is. Hierin zetten wij de drie ‘M’s’ centraal: Mens; goed werkgeverschap met oog voor de omgeving. Milieu; streven om zo duurzaam mogelijk te werken met de juiste producten en Maatschappij; het ondersteunen van lokale en regionale activiteiten. In een maatschappij waarin we collectief willen dat gebouwen en producten beter zijn en langer meegaan, acht Jorritsma Bouw de ontwikkeling van duurzame bouwmethodes en -constructies van het grootste belang.

Een aantal van onze projecten vindt u in tekst en beeld op onze website: www.jorritsmabouw.nl.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.