Drachtster Boys heeft afgelopen zaterdag gelijk gespeeld (2-2) in en tegen Buitenpost.
Men kwam terug van een 2-0 achterstand, maar wist de 10 mans muur uiteindelijk niet te slechten

De Drachtster begonnen niet scherp aan de wedstrijd en al na 8 minuten stonden ze op een 1-0 achter stand. Rudmer Loonstra, ex Drachtster Boys, wist zich wel raad met de opgelegde kans. De Drachtster creëerden daarna wel is waar een paar kansen maar wisten niet te scoren. In de 36ste minuut kwam Buitenpost met 10 man te spelen doordat Aziz Geyik als doorgebroken speler onderuit werd gehaald. Echter was het Buitenpost die hierna alert was en er in de 43ste minuut zelfs 2-0 van maakte.

Na de rust wist Drachtster Boys de achterstand te verkleinen door doelpunten van Mark Huizinga (vrijetrap in de 57ste minuut) en Kevin Bakels in de 64ste minuut. Hierna werd het voor Drachtster Boys steeds moelijker om door de blauwe muur te komen en ging het lichtje langzaam uit. Buitenpost wist uiteindelijk een tevreden punt aan de wedstrijd over te houden.

Drachtster Boys handhaaft zich met dit tweede gelijke spel op rij op de derde plaats van de ranglijst. Buitenpost wisselt van plaats met PKC’ 83 die haar wedstrijd tegen Winsum met 3-1 wist te winnen. Het verschil met Drachtster Boys is twee punten. Bovenin vestigde HZZVV de koppositie door met 0-3 in Balk te winnen, waar de nummer 2 d’ Olde Veste ‘54 haar wedstrijd tegen eindigde Leeuwarder Zwaluwen eindigde met een 2-2

Zie hier voor de stand de rangklas 1e klas E

Zie hier het verslag van  Drachtster Boys en Buitenpost met ook een paar foto’s

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.