We gaan weer los

Komende vrijdag, 27 januari, is er de eerste reguliere netwerkborrel van dit jaar waar u uw verhalen over het begin van 2017 met elkaar kunt delen. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in de OSDB-ruimte op de club.

Zaterdag is er, mits de weergoden ons goed gezind zijn, de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Drachtster Boys ontvangt Balk en zal haar derde plek op de ranglijst willen behouden. Indien mogelijk wil ze de aansluiting zoeken met de top twee. Zou het hen lukken? Kom en beleef het mee, aanvang wedstrijd om 14.30 in het Drachtster Bos.

Wij hopen u op één of mogelijk beide gelegenheden te mogen begroeten
 
P.S.
Voor in de agenda te noteren. Zaterdag 25 februari speelt Drachtster Boys thuis tegen vv Heerenveen voor de beker. Bij winst gaan zij door naar de achtste finale en spelen dan tegen de winnaar MSC/Zeerobben


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.