Drachtster Boys heeft de streekderby tegen BCV gewonnen met 10 man, maar gemakkelijk ging dat niet.

De thuisploeg speelde meer tegen zich zelf dan tegen de tegenstander en hanteerde het kick and rush voetbal. Het combinatievoetba,l wat de ploeg wel degelijk in huis heeft, was zaterdag ver te zoeken. Desondanks werd het harde werken beloond met een doelpunt van Aziz Geyik ver i de tweede helft.

BCV probeerde wel degelijk te voetballen en kreeg op het middenveld daarvoor ook alle de gelegenheid. De zwakte van BCV kwam echter pijnlijk naar voren. Het schieten op de goal, en dan tussen de palen, blijkt een enorme uitdaging. Uit circa 6 mogelijkheden werd slecht 1 x gericht op goal geschoten. Helasas voor BCV werd de paal geraakt. Dit zal wel anders moeten wil de ploeg degradatie ontlopen.

Door de overwinning stijgt Drachtster Boys naar een keurige 3e plaats op de ranglijst.

Met dankt van autoland van den Brug die deze dag de wedstrijdsponsor was

Zie voor de stand Stand 1e Klas E



P.S. Komende zaterdag speelt Drachtster Boys thuis voor de beker tegen zondag 2e klaser Sint Annaparochie. Aanvang wedstrijd 14.30 uur



Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.